Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Buiten De Vesting
't Rond 13
4285 DE WOUDRICHEM

Openingstijden

Ma: 13:00 - 17:30
Di: 10:00 - 17:30
Wo: 10:00 - 17:30
Do: 10:00 - 17:30
Vr: 10:00 - 17:30
Za: 09:00 - 17:00
Zo: Gesloten

Alle feestdagen zijn we standaard gesloten

Buiten de Vesting úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Ontdek de magische reis van deze Schotse malt whisky’s

Ontdek de magische reis van deze Schotse malt Whisky's!

Stap binnen in een wereld van smaak en ontdek de magische reis van whisky tijdens de langverwachte Whiskyweken, exclusief bij úw topSlijter! We nodigen u uit om uw zintuigen te betoveren en uw smaakpapillen te verwennen met een unieke selectie Schotse malt whisky’s die uw hart sneller zal laten kloppen.

Dalwhinnie - Talisker - Cardhu - nb - uw topSlijter website


Laat u verleiden door de verfijnde smaken van Dalwhinnie Winters Gold, waarin de prachtige essentie van de winterse gloed wordt gevangen. Ervaar de rijke aroma's van Talisker Skye, een enkele slok die u meeneemt naar de ruige kustlijnen van Schotland. Durf de weelde van Cardhu Gold Reserve te verkennen, een viering van elegantie en vakmanschap. En voor degenen die de ultieme intensiteit zoeken, is er Talisker Storm, een explosie van smaken die uw smaakpapillen uitdaagt.

Onze winkel staat klaar om u te verwelkomen in een ambiance van ontdekking en smaak. Of u nu een doorgewinterde whiskykenner bent of nieuw bent in deze wereld, de Whiskyweken bij úw topSlijter beloven een onvergetelijke ervaring te worden. Verrijk uw leven met exceptionele momenten, verhoogd door de warmte van Schotse gastvrijheid.

Proost op buitengewone momenten! Ontdek het beste van Schotland bij úw topSlijter. Kom langs, laat u betoveren en deel mee in de viering van smaak.