Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Buiten De Vesting
't Rond 13
4285 DE WOUDRICHEM

Openingstijden

Ma: 13:00 - 17:30
Di: 10:00 - 17:30
Wo: 10:00 - 17:30
Do: 10:00 - 17:30
Vr: 10:00 - 17:30
Za: 09:00 - 17:00
Zo: Gesloten

Alle feestdagen zijn we standaard gesloten

Buiten de Vesting úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Wijnabonnement

Ons wijnabonnement

Ons wijnabonnement

Op vaste momenten uw wijnvoorraad aangevuld zien worden middels ons wijnabonnement. Wij bespreken na het invullen van onderstaande questionnaire, uw smaakvoorkeuren en stellen naar uw wens periodiek uw wijnabonnement samen. Geen zorgen meer over uw wijnvoorraad, wij zorgen dat de wijnen bij u bezorgd worden. U kunt zelf de frequentie en het prijsniveau kiezen. Een abonnement op verschillende niveau's passend bij uw smaakvoorkeuren.

Wat maakt ons wijnabonnement uniek?

Het wijnabonnement van Slijterij Buiten de Vesting is uniek omdat de wijnen worden geselecteerd in samenspraak met onze klanten en afgestemd op de seizoenen. Met het wijnabonnement wordt u ook automatisch lid van onze wijnclub en heeft u korting op de wijnen van Slijterij Buiten de Vesting en voorrang bij de verdeling van de nieuwe oogstjaren van onze wijnmakers.

Hoe werkt het wijnabonnement?

Het abonnement wordt volledig afgestemd naar de wensen van onze wijnclubleden. Na uw aanmelding nemen wij contact op en bepalen in overleg de frequentie en het aantal flessen. Heeft u voorkeur voor enkel rode of witte wijn, wel of niet houtgelagerd, verschillende opties worden met u besproken. Het abonnement kan maandelijks, twee-maandelijks of per kwartaal. Er zijn twee kwaliteitsniveau’s: Premier Cru en Grand Cru. Hierin worden de wijnen onderverdeeld en u kunt kiezen voor 3 flessen van 3 verschillende wijnen, 6 flessen van 3 verschillende wijnen of 12 flessen van 3 verschillende wijnen. 

Het wijnabonnement cadeau geven

Een vriend, familielid of collega een uniek cadeau geven? Ook dat kan met ons wijnabonnement. Denk dan bijvoorbeeld aan een abonnement van één jaar waarbij uw vriend, collega of familielid ieder kwartaal getrakteerd wordt op een heerlijke selectie wijnen. 

Wie selecteert de wijnen uit het wijnabonnement?

Wij selecteren de wijnen uit ons assortiment, een asssortiment met wijnen die gekenmerkt worden door hun unieke kwalitatief, hoogstaande eigenschappen en die tevens gemaakt worden door gepassioneerde wijnmakers met respect voor de natuur en omgeving. Ons team proeft en selecteert de wijnen voor ons assortiment en het wijnabonnement. 

Wijnabonnement

Hierbij wens ik het volgende wijnabonnement aan te gaan:

Adresgegevens
Kalender 

Ik akkoord met de algemene voorwaarden zoals die gelden voor dit wijnabonnement. Tevens geef ik met het ondertekenen van dit abonnement akkoord op automatische afschrijving van de kosten van de hierboven genoemde rekening.