Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Buiten De Vesting
't Rond 13
4285 DE WOUDRICHEM

Openingstijden

Ma: 13:00 - 17:30
Di: 10:00 - 17:30
Wo: 10:00 - 17:30
Do: 10:00 - 17:30
Vr: 10:00 - 17:30
Za: 09:00 - 17:00
Zo: Gesloten

Alle feestdagen zijn we standaard gesloten

Buiten de Vesting úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Bierabonnement

Bierabonnement

Ons bierabonnement

Op vaste momenten uw biervoorraad aangevuld zien worden middels ons bierabonnement. Wij bespreken na het invullen van onderstaande questionnaire, uw smaakvoorkeuren en stellen naar uw wens periodiek uw bierabonnement samen. Geen zorgen meer over uw biervoorraad, wij zorgen dat de bieren bij u bezorgd worden. U kunt zelf de frequentie en het prijsniveau kiezen. Een abonnement op verschillende niveau's passend bij uw smaakvoorkeuren.

Wat maakt ons bierabonnement uniek?

Het bierabonnement van Slijterij Buiten de Vesting is uniek omdat de bieren worden geselecteerd in samenspraak met onze klanten en afgestemd op de seizoenen. Met het bierabonnement wordt u ook automatisch lid van onze bierclub en heeft u korting op de bieren van Slijterij Buiten de Vesting.

Hoe werkt het bierabonnement?

Het abonnement wordt volledig afgestemd naar de wensen van onze bierclubleden. Na uw aanmelding nemen wij contact op en bepalen in overleg de frequentie en het aantal flessen. Heeft u voorkeur voor enkel Trippel, Kriek of witte bieren alleen Nederlands/ Belgische, verschillende opties worden met u besproken. Het abonnement kan maandelijks, twee-maandelijks of per kwartaal. U kunt kiezen voor 3 flessen van 3 verschillende bieren, 6 flessen van 3 verschillende bieren of 12 flessen van 3 verschillende bieren. 

Het bierabonnement cadeau geven

Een vriend, familielid of collega een uniek cadeau geven? Ook dat kan met ons bierabonnement. Denk dan bijvoorbeeld aan een abonnement van één jaar waarbij uw vriend, collega of familielid ieder kwartaal getrakteerd wordt op een heerlijke selectie bieren. 

Wie selecteert de bieren uit het bierabonnement?

Wij selecteren de bieren uit ons assortiment, een asssortiment met bieren die gekenmerkt worden door hun unieke kwalitatief, hoogstaande eigenschappen en die tevens gemaakt worden door gepassioneerde brouwers met respect voor de natuur en omgeving. Ons team proeft en selecteert de bieren voor ons assortiment en het bierabonnement.