Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Buiten De Vesting
't Rond 13
4285 DE WOUDRICHEM

Openingstijden

Ma: 13:00 - 17:30
Di: 10:00 - 17:30
Wo: 10:00 - 17:30
Do: 10:00 - 17:30
Vr: 10:00 - 17:30
Za: 09:00 - 17:00
Zo: Gesloten

Alle feestdagen zijn we standaard gesloten

Buiten de Vesting úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Phebus Reservado Sauvignon Blanc Mendoza

(0,0 / 5)
Phebus Reservado Sauvignon Blanc Mendoza
De in Bordeaux geboren Fransman Hervé J. Fabre arriveerde begin jaren '90 in Argentinië; op zoek naar mogelijkheden om te investeren in wijngaarden. Onder de indruk van het potentieel en de kwaliteit van de malbec-druif besloot hij in 1992 tot het bouwen van zijn eerste wijnhuis: Fabre Montmayou. Hervé is één van de pioniers op het gebied van Argentijnse wijn gemaakt van één druivensoort.
Toewijding en persoonlijke stijl zijn de essentiële elementen voor de kwaliteit waar Phebus voor staat. Het bedrijf combineert de moderne manier van wijnmaken, het terroir van Mendoza en de "savoir faire" uit Bordeaux voor het maken van wijnen met een unieke persoonlijkheid. Hervé's passie en kennis stellen hem instaat om exceptionele wijnen te maken, die internationaal bekroond zijn en in meer dan 20 landen gedronken worden. Ook is Hervé Fabre al twee keer uitgeroepen tot Red Winemaker of the Year door de organisatie van de IWC, the International Wine Challenge. Deze prestigieuze award wordt ook wel 'de Oscar van de wijnindustrie' genoemd.
De druiven voor de wijnen die Phebus produceert, komen uit de beste gebieden in Mendoza en Patagonia (Alto Valle de Rio Negro). Daar zijn de omstandigheden ideaal voor de malbec en andere druivensoorten. Deze gebieden representeren het beste van het Argentijnse terroir.
De druiven voor de 100% sauvignon blanc komen uit Uco Valley (Mendoza). De beste druiven worden geselecteerd en na een
schilweking van 3 uur op een temperatuur van 10°C, vergisten de druiven op een lage temperatuur (14-16°C). Het resultaat is een
lichtgele wijn met groene tinten, met zeer elegante aroma’s van groene appel en kruidige tonen. Het koelere weer in de hooggelegen wijngaarden zorgt voor mooie zuren in de wijn, de smaak is knisperend fris.
€ 10,32 € 8,26
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Argentinië
Druivensoort
Sauvignon Blanc
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
12% vol
Soort wijn
Wit
Kleur
lichtgele wijn met groene tinten
Geur
elegante aroma’s van groene appel en kruidige tonen
Smaak
knisperend fris
Wijn-spijs
Vis, zeevruchten, salades, wit vlees.
Serveren
10-12 °C
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review